Библиотека града Београда на 63. међународном сајму књига

На овогодишњем Међународном сајму књига Библиотека града Београда имала је веома запажен наступ. Поред традиционалног представљања издавачке делатности БГБ, ове године смо реализовали успешне радионице у сарадњи са Центром за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју. Одржане су две изузетно посећене радионице под називом СТВАРАМО ЗАЈЕДНО. У креативној радној атмосфери, деца су правила украсне предмете од картона које су посетиоци Сајма куповали и на тај начин подржали нашу инклузивну акцију.

Такође, посетиоцима нашег штанда смо представили два пројекта Библиотеке града Београда: портал са препорукама за читање „Шта да читам” и пројекат АVA Doc – платформу за бесплатно гледање документарних филмова (за чланове библиотеке) у сарадњи са Белдокс фестивалом. Оба пројекта била су доступна за претраживање на рачунарима на самом штанду, а у разговорима са нашим библиотекарима сви заинтересовани су могли и додатно да се информишу.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Библиотека града Београда на 63. међународном сајму књига. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja