Отвoрeна реновирана библиотека „Јефимија“

У уторак, 10. априла 2012, у 12 часова, директорка Библиотеке града Београда Јасмина Нинков, отворила јереновирани огранак звездарске библиотеке „Вук Караџић“ –  „Јефимија“ (ул. Устаничка 194). На отварању се обратио и Милан Поповић, председник општине Звездара.
 

 

Смештена у Устаничкој улици, са фондом који броји око 10.000 књига намењених деци и одраслима, након привремене паузе ова библиотека наставља са радом у обновљеном и функционално уређеном простору. Нови изглед библиотеке и нови наслови на полицама обрадоваће како дугогодишње читаоце, тако и оне који ће први пут посетити „Јефимију“.
 
Свечаном отварању суприсуствовали полазници предшколске установе „Колибри“ која се налази у непосредном окружењу.     
 
Огранак „Јефимија“ реновиран је сопственим средствима Библиотеке града Београда у укупном износу од 1.758.734,54 динара.
 
Библиотека Јефимија је још једна у низу библиотека у оквиру мреже Библиотеке града Београда која је у последње време реновирана и отворена за кориснике. (у 2011. отворено је чак седам реновираних и адаптираних објеката).

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Отвoрeна реновирана библиотека „Јефимија“. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja