Library Open на Serbia Open турниру!

Библиотека града Београда ове године сарађује са тениским турниром Serbia Open.  Ово је једна од низа акција Библиотеке града Београда, у оквиру које излазимо ван зидина саме зграде у циљу популарисања књиге и читања. Овај пут нашу делатност желимо да повежемо са спортом чинећи спону између културе и спорта.

 

 

-          На самом турниру који траје од 28. априла до 6. маја, у периоду од 11 до 18 сати, налазиће се и штанд Библиотеке града Београда. На штанду ће наши библиотекари учлањивати у Библиотеку са попустом од 50%, а они посетиоци који одговоре на три питања опште културе из квиза „Култура на терену“ добиће гратис чланске карте. Чланске карте важе годину дана, и то за целу мрежу Библиотеке града, дакле за преко 80 библиотека широм Београда.

 

-          На штанду Библиотеке града, као и на ВИП пункту, биће  изложене књиге из фонда Библиотеке града Београда (о спорту и о Београду), као и издања саме Библиотеке града Београда, на енглеском и на српском језику.

 

      -   У свим огранцима Библиотеке града Београда, у периоду од 28. априла до 13. маја, посетиоци турнира моћи ће да се учлане уз попуст од 50%, уколико донесу карту Serbian Openтурнира.

 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Library Open на Serbia Open турниру!. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja