Библиотека града Београда на 56. међународном сајму књига

Библиотека града Београда је и ове године имала веома успешан наступ на међународном сајму књига. Сам штанд који се већ традиционално налази у хали 2а обележила је сарадња са концептуалном радњом Супермаркет. 

 

 

Библиотека града Београда на 56. међународном сајму књига

Међутим, није само атрактиван изглед штанда привлачио пажњу посетилаца сајма. Библиотека се представила и са неколико интересантних нових наслова и организовала низ неформалних дружења са својим члановима, сарадницима, књижевницима и уметницима. Уочи сајма додељене су дипломе полазницима курса рачунара 65+ који организује Библиотека града.  Посетиоци су могли учествовати и у малој радионици оригамија која је реализована у сарадњи са друштвом српско-јапанског пријатељства „Тагаи“. Придружили смо се акцији "Београдизација Београда" тако што смо наше најмлађе госте бесплатно учланили у библиотеку. Остварили смо и низ нових пријатељстава, а посебно нас је обрадовала посета штанду познатог бразилског писца Еднија Силвестре.

 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Библиотека града Београда на 56. међународном сајму књига. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja