Добро дошли на АВА онлајн платформу за бесплатно гледање најбољих светских документарних и краткометражних филмова!

 

Добро дошли на АВА онлајн платформу за бесплатно гледање најбољих светских документарних и краткометражних филмова!

Иако је АВА платформа иначе бесплатно доступна само члановима Библиотеке града Београда, уз сагласност компаније Reelport GmbH, која је власник платформе, омогућили смо да платформа буде доступна СВИМ ГРАЂАНИМА СРБИЈЕ ДО 1. МАЈА 2020.

Платформи се приступа на следећи начин:

1. Уколико сте члан Библиотеке града Београда

Да бисте приступили АВА платформи треба да упутите захтев на мејл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.и у том захтеву наведете следеће податке: име,  презиме и број чланске карте библиотеке. Након провере података у року од 24 часа добићете повратни мејл који ће садржати приступну шифру (тзв. токен) за бесплатно гледање филмова преко платформе. Сваки токен важи 180 дана. Након истека тог рока  можете послати захтев да Вам се додели нови токен.

2. Уколико нисте члан Библиотека града Београда

Да бисте приступили АВА платформи треба да упутите захтев на мејл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  и у том захтеву наведете следеће податке: име, презиме и место пребивалишта (није потребно да наводите адресу становања већ само назив места у којем живите). У року од 24 часа добићете повратни мејл који ће садржати приступну шифру (тзв. токен) за бесплатно гледање филмова преко платформе. Са овим токеном платформи можете приступати до 1. маја 2020.

Када добијете токен идете на сајт АВА платформе https://eu.ava.watchи на страници за логовање у одговарајуће поље унесете токен који сте добили (видети слике испод). Након тога је остало само да уживате у квалитетним филмовима!

ВАЖНО: АВА платформи могу приступити само корисници старији од 18 година.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja