Отворен нови огранак Библиотеке града Београда на Новом Београду

У среду, 20. априла 2016. године, свечано је отворен огранак „Владан Десница“ који се налази на првом спрату Сава центра (ул. Милентија Поповића 9).
На отварању су говорили: Владан Вукосављевић, градски секретар за културу, Јасмина Нинков, директорка Библиотеке града Београда и Јелена Марковић, начелница Одељења библиотека Нови Београд.

Простор библиотеке је савремено уређен, светао и простран. У преко 180 квадратних метара налази се око 6.500 књига, 20 читалачких места, бежични интернет и засебна читаоница-учионица погодна за организацију и одржавање различитих едукативних и културних догађаја. С обзиром на то да се налази у делу града који је веома фреквентан и на свега 5 до 10 минута од самог центра града, а потом и захваљујући свом изгледу и оном што може да понуди, овај простор у наредном периоду представљаће средиште најразличитијих библиотечких активности на Новом Београду.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Отворен нови огранак Библиотеке града Београда на Новом Београду. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja