ЧИТАЛАЧКА ЗНАЧКА НОВОГ БЕОГРАДА 2016.

 Одељење библиотека „Вук Караџић“ Нови Београд, у сарадњи са Градском општином Нови Београд и Активом школских библиотекара основних школа Новог Београда, 22. новембра 2016. године, у свечаној сали Општине Нови Београд- одржала је завршну манифестацију Читалачка значка за школску 2015/2016. год.

На традиционалној књижевно-образовној радионици, ове године учествовало је 18 новобеоградских основних школа са 1733 учесника, што је за око 200 ученика више у односу на претходну годину. Интересовање основаца за школско такмичење и својеврсни читалачки маратон, који популарише књигу и културу читања - расте из године у годину, што Читалачку значку Новог Београда чини једном од најбројнијих и најуспешнијих.

     На завршној манифестацији, бројну публику – ученике, родитеље, библиотекаре, наставнике, учитеље,поздравиоjeпредседник Општине Нови Београд, господин Александар Шапић. Публици се потом обратила директорка Библиотеке града Београда, госпођа Јасмина Нинков. На програму доделе Читалачке значке и  уручења награда најуспешнијим ђацима, наступио је хор ученика 3. разреда Основне школе „Лаза Костић“ са учитељицом и наставницом музичке културе, који је извео неколико музичких нумера. Након тога  уследила је свечана подела похвалница свим учесницима Читалачке значке, као и школским библиотекарима, а 328 најбољих ученика награђено је књигама.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - ЧИТАЛАЧКА ЗНАЧКА НОВОГ БЕОГРАДА 2016. . Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja