Медин кутак

У среду 26. фебруара библиотеку "Филип Вишњић" посетила је млађа група деце из вртића "Медин кутак". Прочитана им је прича Николете Новак "Медведић Неца има трему". Научили смо шта је то трема и како да се изборимо са њом, па су малишани у пракси показали како храбро рецитују пред целом групом. Нашли смо и једну књижицу са налепницама, што је додатно подстакло радост.
Наши најмлађи читаоци добили су чланске карте и надамо се да ће од малих ногу развити љубав према књигама, за сада су на добром путу!

Опширније...

Медин кутак у нашем кутку

У понедељак 24. фебруара библиотеку "Филип Вишњић" посетиле су две групе деце из вртића "Медин кутак". Прочитане су им приче Николете Новак "Веверица Мими нема реп" и "Лане Мила је поводљиво". Показали су велико интересовање за књиге и радују се поновном сусрету.
 

Опширније...

Заљубљени у књиге

Библиотека "Филип Вишњић"  обелележава  Дан заљубљених  на посебан и себи својствен начин, уз књиге, са књигама и поред књига. Позивамо вас да се и ви заљубите у књиге. Не боли, а лепо је и корисно.
 

Опширније...

Библиотека "Филип Вишњић" у новогодишњем амбијенту

Овако су запослени у библиотеци "Филип Вишњић" украсили и оплеменили простор за предстојеће празнике. Све је ту  и камин и ватрица и  окићена јелка и Снешко Белић и  новогодишњи украси и пуно пуно маште и добре и позитивне енергије. Чаролија за очи и душу. Срећна нам свима Нова 2020 година.
 
 
 
 

Опширније...

Празнични попуст у библиотеци "Филип Вишњић"

Гала Одановић и Јелена Павличевић осликале су поводом празничног попуста  стаклене површине библиотеке" "Филип Вишњић", Креативно, иновативн, и маштовито уз пуно труда и љубави, а све у циљу промовисаља књиге и читања.

Опширније...

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Voždovac. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja