Насеље Степа Степановић добија библиотеку

Библиотека града Београда са задовољством објављује да је Град Београд бесплатним уступањем пословног простора омогућио отварање нове библиотеке у оквиру њене мреже. Ова библиотека функционисаће као огранак у оквиру вождовачке општинске Библиотеке „Доситеј Обрадовић”. Библиотека ће носити назив „Милорад Панић Суреп”, у част нашег истакнутог песника, антологичара, новинара и културног посленика.

Будућа библиотека се налази на адреси Генерала Љубомира Милића бр. 3, у насељу Степа Степановић. Њеним отварањем библиотеке становници овог насеља, као и сви други Вождовчани и Београђани, добијају нови културни простор који ће им учинити доступнијим књигу, мултимедијалну грађу, културне програме и све остале услуге које библиотека пружа.

Радови на опремању простора започеће у наредних неколико месеци, по окончању свих неопходних припремних радњи, и очекује се да библиотека отвори врата за своје суграђане у пролеће 2017. године.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - Насеље Степа Степановић добија библиотеку. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja