ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ГОДИШЊИЦЕ У КЊИЖЕВНОМ КЛУБУ МАЛА ПТИЦА

Књижевни клуб “Мала птица” је 16.4.2019. године у библиотеци “Мома Димић” обележио шест година свог рада у Миријеву. Прославу овог јубилеја је поделио са библиотеком “Мома Димић”, која у априлу такође слави свој рођендан, овога пута седми.

Осим чланова и пријатеља Књижевног клуба “Мала птица”, прослави су присуствовали и представници других књижевних клубова. Удружење књижевника Србије су представили књижевници Видак Масловарић и Миљурко Вукадиновић, удружење хаику поезије Србије и Црне Горе  Мила Вукмировић и Миленко Ћировић Љутички, као и њихове гошће проф.Славка Сунајко и Милена Дрпа, удржење Иво Андрић - Невена Бошњак са својим гостима и песнички клуб Стенка – Мајо Даниловић.

 Књижевници Богданка и Мирослав Костић су у уводном делу говорили о досадашњем раду Књижевног клуба “Мала птица”, о одржаним манифестацијама ,,Момини дани``, издаваштву које је изнедрило неколико Зборника радова, часописа, као и појединачних књига различитих аутора, а потом су сви песници имали прилику да публици представе по једно своје књижевно остварење.

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ГОДИШЊИЦЕ У КЊИЖЕВНОМ КЛУБУ МАЛА ПТИЦА. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja