ДЕЧИЈА НЕДЕЉА

Другог дана Дечје недеље, 4.октобра 2017.године, Библиотека у Калуђерици је имала посету три групе предшколске установе Паче.У име Библиотеке запослени су обавила разговор са децом о  значају књиге за дечје васпитање и образовање, о односу деце према књизи и начину коршћења књига, као и о правима и обавезама које имају сви читаоци, па самим тим и деца, према књизи.

Деца су упозната са начином рада Библиотеке, показан им је целокупан фонд, а разгледала су поједине књиге, у складу са њиховим узрастом и интересовањима. Обављено је и показно приказивање доласка деце у Библиотеку, да изнајме књигу. Деца су, за узврат,  запосленима у Библиотеци одрецитовала неколико својих најдражих песмица.

    У 11 часова у посету Библиотеци дошле су, заједно, две предшколске групе, Паче 1 и Паче 2 . Уз све разговоре, какви су обављени са претходном групом, о значају и раду Библиотеке, овој групи је  васпитачица детаљније објаснила шта све садржи атлас планете земља. Из ове групе су деца, говорила и певала нкелико песмица. 

Copyright 2011 БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА - ДЕЧИЈА НЕДЕЉА. Copyright by Библиотека града Београда 2011
Joomla Templates by Wordpress themes free

Mreža web prijatelja