..............................

Е - УЧЕЊЕ

Сврха овог портала је да вас на брз и једноставан начин одведе директно
до најзначајнијих и најкориснијих електронских информација у вези са учењем.  

Е учионица Народне библиотеке Србије, бесплатни курсеви за дигиталне библиотеке. Стицање основних и напредних знања и вештина у креирању дигиталних библиотека.Курс предузетништва. Размишљате о покретању сопственог бизниса, али нисте сигурни? Или вам недостају одређене информације и знања?

Информације о свим факултетима и високим школама као и потребним информацијама за пријемни испит.


Студентски програми и организације, стипендије, постдипломске и докторске студије. Све информације за студенте и оне који желе да наставе високо образовање на  државним и приватним факултетима и високим школама у земљи.


Курсеви језика, рачунара, хобија, преквалификација, заната и бројни други. Укупно 512 курсева 120 институција. За свакога по нешто


Које средње школе постоје у Београду, или било ком другом граду у Србији, колике су школарине у приватним школама, како се полаже мала матура и многе друге информације


Приватни часови из разних области. Највећуа база приватних наставника у Србији. Ако желите да дајете приватне часове или Вам требају приватни часови из било које области.


Истраживачка станица намењена првенствено младима и свима које занима истраживање. Истраживачка станица Петница (ИСП) је самостална и независна организација која се бави развојем научне културе, научне писмености, образовања и културе.


Учење на даљину: маркетинг, продаја, менаџмент, предузетништво, пословна администрација...


Информације о школским програмима, семинарима за наставнике, професоре


Креативна настава, презентације награђених обрада наставних јединица


Континуирано образовање одраслих, доживотно учење. Програм реформе средњег стручног образовања ушао је у своју нову, четврту фазу.Континуирано образовање одраслих, доживотно учење. Програм реформе средњег стручног образовања ушао је у своју нову, четврту фазу.Отворени приступ јавној библиотеци знања (Open access)


Међународна мрежа помоћи (IAN). IAN жели да регион југоисточне Европе буде опорављен од последица рата и политичког насиља и да постане цивилно друштво где се поштују људска права свих људи.


EURAXESS портал је јединствени wеб сервис који омогућава приступ потпуним и ажурним информацијама и услугама, намењеним истраживачима из Европе и ван ње, који желе да започну или наставе своју научну каријеру у Европским истраживачким институцијама.


Учење енглеског на даљину. PAL e-learning школа је огранак школе PAL England, Hythe, Engleska. PAL Вам пружа могућност да на исти, модеран и квалитетан начин сада и код нас можете да научите енглески језик без обзира где географски живите.


Електронски курс АБЦ Европске уније за стицање знања о ЕУ. Курс представља део програма обуке Канцеларије за европске интеграције.


 

Ова електронска брошура креирана је у оквиру пројекта ''Интернет зона''.
 Пројекат је финансијски подржан од стране Регистра националног интернет домена Србије
(РНИДС) у оквиру Програма подршке пројектима популаризације интернета – 4ПИ.